Grillezettek és sültek
- Pácolt csirkemell filé
- Csirke paprikás
- Sült máj csirke, borjú, vagy sertés
- Foghagymás tarjaszelet
- Zöldfűszeres pulykamell filé
- Pácolt mangalica oldalas
- Szárnyas saslik
- Parázson sült malac
- Akác fával sütött ökör
- Disznótoros sült kolbász, hurka, véres – májas
- Sertés csülök puhára pirítva
Bográcsosok
- Szürke marha pörkölt
- Rackajuh pörkölt
- Sertés vagy vad pörkölt
- Pacal pörkölt
- Kiskakas erénye és tekintélye pörkölt
- Babgulyás füstölt hússal bolondítva
- Székely káposzta
- Disznótoros káposzta
- Harcsa paprikás
- Halászlé vegyes halból
Köretek
- Héjában párolt magyaros burgonya
- Stircelt burgonya
- Tócsni (lepcsánka, beré)
- Dödölle
- Kemencés pogácsa
- Házi kenyér
Egyebek
- Hagyományos lángos
- Lepény
- Kemencés langalló
- Füstölt sertés húsok
- Különböző sült – savanyított – füstölt halak
- Gyrosok
Italok
- Tájvidéki borok, fröccsök, forralt borok
- Disznótoros – mézes – prémium pálinkák
- 100% - os gyümölcslevek
- Karamellos márc
- Szörpök több ízben
- Jégkásák
- Prémium, világos és meggy sörök
- Különböző üdítők – vizek – teák
- Semiramis kévék